Du har den skjønneste utstrålingen. Du er så varm, mørk, selvsikker og leende. Alt rører seg på deg når du snakker, og det er umulig å ikke bli dratt inn av den magnestiske kraften av erotikk som omfavner deg. Det mørke håret ditt som verken er kort eller langt, beveger seg rundt ørene dine og det er noe med leppene og tennene dine, som erter. Fingrene er med på leken. Sammen har dere hypnotisert meg. Jeg vil ha deg.

Jeg får en impulsiv lyst til å ta på håret ditt. Stryke over det. Leke med det. Lukte på det. Kysse på det. Tvinne det mellom fingrene mine og legge det til alle sider etter tur. Det er mørkebrunt og rett, klippet i en moteriktig fasong, som alltid danser rundt ørene dine, og du vipper det stadig bak ørene, like ofte som det spretter frem igjen. Rampete hår. Og hår, fingre, lepper og tenner er med på leken, på dansen, på ertingen.

Jeg får så lyst til å kysse deg. Sette mine lepper på huden din og vise min glede over din skjønnhet og sjarm. Lett, enkelt, raskt, la leppene mine gi deg små kyss på hodet, på kinnet ditt, på nesa di, på haka di, på hendene dine, på ørene dine og på leppene dine.

Holde om deg så jeg kjenner både håret ditt, nakken din, og leppene dine mot mine. Jeg har ikke tall på alle nettene jeg har lekt med deg i drømme, på alle gangene jeg har elsket med kroppen din og latt deg nyte av min lyst. Men det har aldri skjedd, jeg har aldri fått deg. Du er i forhold, du er opptatt og du er uoppnåelig. Jeg vet at du også liker kvinner, slik jeg gjør. Men jeg har aldri fortalt deg det, at jeg liker deg.

En gang satt vi på Kjøkken og Bar, vi to, i en stor sofa. Vi lente oss tilbake og hvilte våre bekymringer på den myke ryggen. Vi lo og gliste, og du var så nær. Jeg sa jeg likte deg. Veldig godt. Jeg sa jeg ikke kunne jobbe for deg slik du ville, fordi jeg ikke var sikker på at ting ikke ville bli feil mellom oss. Du sa ikke noe til det. Forstod du at jeg var forelsket i deg? Forstod du hvor lyst jeg hadde på deg der og da? Der du satt halvlent tilbake i sofaen så genseren din viste frem to runde bryst, og en sprekk bar hud mellom toppen og buksa di. Der du lo så godt og var så nær. Du fortalte om deg selv og ditt liv. Dine drømmer og dine ønsker. Jeg kunne gitt deg alt.

Du er et smykkeskrin av en kvinne. Du er eksotisk, fargerik, vakker, leende og levende. Jeg vet at du har mørke dager også, men da går du ikke ut. Jeg har hørt deg gråte og jeg har sett deg fortvile. Men mest av alt har jeg sett deg le, spinne håret og flirte. Jeg syns du er så flott. Du gjør meg vill av begeistring. Jeg skulle så gjerne gått hånd i hånd med deg oppover Karl Johan. Vist deg frem og vist meg selv frem.  Så lykkelig at jeg nesten ikke kjenner asfalten under skoene mine.

Det er noe skjønt med å være forelsket i en kvinne. Hun er så myk, magisk og forheksende. Så sensuell, så seksuell og så skjør. Det er som å plukke blomster en tidlig morgenstund, med vått dugg i gresset. Det lukter forførende godt og innhøstingen av skjønnhet må foregå så forsiktig og omtenksomt. Her finner man ikke det man ønsker seg uten å gå sakte og varsomt frem.

Jeg vil ligge under laken med deg. Jeg vil kjenne den varme huden din mot min. Jeg vil kysse hele kroppen din. Hver eneste del av huden din vil jeg smake på, lukte og være nær. Jeg vil holde om deg og passe på deg, slikke deg på halsen til åler av velvilje. Leke med din lyst til du er våt og kåt. Holde de store brystene dine  i hendene mine og bevege dem forsiktig rundt, rulle brystvortene dine mellom fingrene mine og dra forsiktig i dem. Slikke deg på brystvortene og suge på dem. Forsiktig og litt hardere. Bite så tennene klemmer mot huden, og nesten gjør vondt. Men du liker det, og legger hånda mi mellom bena dine. Du bruker den til å gni deg mot. Du har verdenes vakreste venusberg som er dekket av sorte kjønnshår. Du har et deilig kjønn. Det føles så godt å ta på deg. La fingrene mine gli opp og ned i den våte saften som siver ut av deg, som jeg smører rundt. La fingrene min leke med klitorisen din, og la de gli ned mot inngangen din. La de skli som små dråper vann, som renner nedover og inn. Jeg vet at du vil kjenne mer, og lar deg få to fingre. Jeg slikker deg på oversiden samtidig som jeg lar fingrene gli inn i deg. Tunga mi er myk og bestemt, og ruller rundt klitorisen din. Ikke på, det er for mye, du tåler bare at jeg klemmer på den litt innimellom. Du sukker og stønner og ynker deg, og jeg koser meg mer enn deg. Du er så nydelig. Det vakreste Gud har skapt.

Dine hofter er runde og magen har tusen kurver som svinger alle veier, det er bare å studere, men mett av å se på deg blir jeg aldri.

Du legger deg ved siden av meg og kysser meg. Dype, våte kyss. Tunga di er frekk og tar for seg. Jeg blir så opphisset av å kjenne at du spiser av meg, kysser meg som du ikke kan få nok og det er vått. Det er så vått at vi deler alt.

Jeg vil drømme om deg i natt. Om å få en natt med deg. Og en dag. En tur i byen. Le på kafe, dele en hemmelighet eller to, byttelåne kjoler og se hverandre dypt inn i øynene. Du er min beste venninne. Og ingenting er som oss to.

This entry was posted on fredag, februar 19th, 2010 at 01:48 and is filed under Begjær, Erotikk. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>