Du så trøtt ut, og var litt lurvete kledd. Skjeggstubbenen dine fortalte at du har hatt noen dager i frihet og gitt litt blaffen. Jeg liker det. Du ser rufsete ut, kosete og veldig sexy der du sitter og venter på meg.

Jeg vil ikke vente. Jeg vil ha deg nå, med en gang. Jeg har lengtet så lenge og fantasert om deg i ensomme nattetimer. Endelig er du her, og jeg trenger å kjenne deg nær. Du tar meg i hånda og vi går ut sammen. Hånda di er varm og griper omsorgsfullt om min, det er godt å leie deg. Du lar fingrene dine flette seg inn mellom mine, og to er med ett en.

Vi går og småspringer mot parken. Det er varmt i lufta og det begynner å mørkne ute. De andre la ikke merke til hvor vi dro, og ingen vil spørre. Der vi går hånd i hånd, kjenner vi begge hvordan begjæret gnager i oss og blikket ditt forteller meg at du også, heller ikke kan vente særlig lenger.

Du stopper opp og kysser meg. Du kysser så deilig. Fast holder du om meg og nærmest spiser av meg, selvsikker fører du deg frem og borer deg inn i meg. Det gjør meg så vill og kåt at jeg nærmest ikke kan styre min lengten etter å rive av deg skjorta.

Du tar av deg jakka og legger den på gresset. Det er skumring, og vi er alene i parken. Vi lener oss mot trærne på toppen av festningen og ser utover hele Oslofjorden. Du drar ned toppen min så jeg står med blottede bryst, for hele Rådhusplassen. Ingen ser mot oss. Du smiler og kysser dem. Åpner buksa di og drar ut den store, deilige pikken din. Du er så klar, og vil heller ikke vente. Jeg tar deg inn i munnen min og suger deg. Jeg vil ha deg. Nå. Jeg trenger ikke noe vorspiel, jeg er så våt at jeg skjelver av tenning. Du snur meg rundt og løfter på skjørtet mitt og drar den lille trusa litt til siden. Sakte lar du pikkehodet gli litt opp og ned, for å smøre meg inn med min egen saft, før du glir inn i meg. Du støter deg inn, sakte, forsiktig, helt og langt inn.

Det er så godt at jeg bare stønner. Jeg klarer ikke holde igjen. Jeg har lengtet etter å kjenne deg og nå vil jeg bare ha, ha, ha deg. Du somler ikke, og finner rytmen. Det går fort og du kikker rundt deg etter om noen ser oss. Ingen har stoppet opp og ingen kommer mot oss. Vi fortsetter. Jeg lener meg mot treet og holder armene rundt det, og du står bak meg og holder armene på hoftene mine, mens du knuller meg hardt og intenst bakfra.

Det er så godt. Det er så sinnsykt godt. Jeg kan ikke ha det bedre enn jeg har det nå, i hele vide verden. Jeg bare engster meg for at du ikke klarer å holde så lenge, i dette tempoet kan du fort komme, og jeg vil ikke miste den deilige ståen din. Jeg vil nyte deg igjen og igjen.

Jeg lar fingrene gli ned mot kjønnet mitt og lar klitorisen få være med på nytelsen. Noen små bevegelser, som to fingre mot en knapp, er jeg med ett gjennomvarm og eksplosjonsferdig. Jeg vil heller ikke vente lenger, jeg vil komme nå. Mens jeg hiver etter pusten og tar sats for å klare og snakke, ber jeg deg om å ikke stoppe. Du sier jeg skal få så mye jeg vil ha. Jeg klarer nesten ikke holde meg fast lenger, du holder meg hardt rundt livet og presser meg ned på deg. Du begynner å støte raskere og dypere, og det rister i bena dine. Varmen brer seg fra underlivet og opp i magen, og opp til hjertet og spruter ut i alle blodårene. Som stjerneskudd og morfin bedøves jeg av varme, ro og en behagelig følelse i hele kroppen. Jeg skjelver i underlivet og hele vaginaen min kramper seg rundt pikken din. Du går ikke ut, men presser deg mot meg og henger deg fast. Jeg får flere orgasmer og sammentrekningene går i bølger, mens jeg hiver etter pusten og jamrer meg i smerteglede. Du venter til jeg er ferdig og glir sakte ut, snur meg rundt og kysser meg varmt og lenge. Favner meg med armene dine og lar meg ligge inntil brystet ditt, der jeg kjenner pulsen raser og pusten forteller at du har vært i voldsom aktivitet. Jeg nyter stillheten og ser lysene langst Aker Brygge, og den deilige brisen som blåser i håret forteller at det endelig er vår og at vi har en deilig lang sommer foran oss.

Akkurat da vi har funnet klærne våre og kneppet knappene, kommer det to vakter fra festningen mot oss. Du ser dem akkurat i tide og vi løper så fort vi kan bort fra området og gjemmer oss inne på puben igjen. Der alle andre synger og ler, og ikke har lagt merke til at klokka er en halvtime mer enn da vi dro. Og heller ikke at noen er røde i kinna og smiler fra øre til øre. At en med skjeggstubber har skrapet opp kinnene mine  i ville kyss, og fyllt meg med en stor posjon kjærlighetsserum som sakte siver ut av meg, dråpe for dråpe. Men det vet vi, og den hemmeligheten er gull verdt. Livet er herlig!

This entry was posted on mandag, mars 1st, 2010 at 19:22 and is filed under Begjær, Elskov. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>